Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ. ΠΕΜΠΤΗ 20-12-2012

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν να δίνουν την μάχη της πληροφόρησης και ενημέρωσης για τον πραγματικό ρόλο της ΕΥΔΑΠ ως μιάς από τις πλέον κρίσιμες υποδομές της χώρας. Η απάντηση είναι κρυστάλλινη :
 Το ΝΕΡΟ δεν διαπραγματεύεται και θα παραμείνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
Μετά την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Τσίπρα στις 17/10/2012 και του αρχηγού των ΑΝΕΛ κ. Καμμένου στις 2/11/2012 ακολούθησε στις 9/11/2012, συνάντηση με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.

Η συνέχεια στην μάχη της ενημέρωσης  θα δοθεί, από την αρχή του νέου έτους στους μεγάλους Δήμους της Αττικής με αρχή τον ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, τον 3ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας. Στις 10/12/2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, εργαζομένων στον Δήμο Περιστερίου, εμπορικού συλλόγου  και εκπροσώπων Πρωτοβουλίας Πολιτων (SAVEGREEK WATER).
Ετοιμάζεται ήδη η  κεντρική εκδήλωση με θέμα ΤΟ ΝΕΡΟ και σημαντικές παρουσίες από πολλούς χώρους.


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.