Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Καλή αρχή με την παρεμβατική πολιτική του Δήμου Παλλήνης στην διάθεση αγροτικών προιόντων. Πατάτες με 0,28 ευρώ το κιλό.

 Πρωτοβουλία για τη διανομή φθηνής πατάτας Νευροκοπίου, χωρίς μεσάζοντες, προωθεί ο Δήμος Παλλήνης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, οι συνθήκες που διαμορφώνονται  στο οικονομικό περιβάλλον  επιβάλλουν  την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί  ένα δίκτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας.

Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στη στήριξη των νοικοκυριών , παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.

Σήμερα ξεκινά την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο Παλλήνης στην πολύ χαμηλή τιμή των 28λ. ανά κιλό.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες και κατοίκους Παλλήνης, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.palini.gr  η σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παλλήνης, (Ιθάκης 12, Γέρακας ), Γραφείο Αντιδημάρχων,  τηλ.210-6604638, μέχρι 8 Μαρτίου 2012.

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντός 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας.

Για το έντυπο παραγγελίας πατήστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ : econews.gr