Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Mαθήματα κοινωνικής αληλεγγύης στους μαθητές του Λυκείου.

                Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ                            ΠΑΛΛΗΝΗ  4.12.2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ    ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Για τα μαθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης

·        Το  Δ.Σ  της  ΕΛΜΕ αποφάσισε να αρχίσουν αμέσως, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα μαθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης για τους μαθητές του Λυκείου, που πλήττονται ιδιαίτερα από την κατάργηση της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.

·        Τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Λύκειο Γλ.Νερών (Φούρεσι-περιοχή Γλ.Νερών) τις απογευματινές ώρες. Το συντονισμό και το πρόγραμμα θα αναλάβει ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Γλ.Νερών κ.  Αλέξανδρος Καποδίστριας.( τηλ. Σχολείου 210-6046090 και Fax 210-6613590).

·        Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων και οι σύλλογοι διδασκόντων να συνδράμουν την προσπάθεια της ΕΛΜΕ, ενημερώνοντας τους μαθητές και τους συλλόγους γονέων των σχολείων τους,  να συγκεντρώσουν τις αιτήσεις των μαθητών με τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να τις αποστείλουν με email στο 2ο Λύκειο ΓΛ.Νερών (2ο Λ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ" <mail@2lyk-gl-neron.att.sch.gr>,  και Fax 210-6613590)  και στην ΕΛΜΕ.( abachti@gmail.com  και  dimfan.pap@gmail.com )

·        Σε περίπτωση που εκδηλώσουν ενδιαφέρον πολλοί μαθητές, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν και σε άλλα σχολεία, για να εξυπηρετηθούν και οι μαθητές από μακρινά σχολεία.

·        Επίσης, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή, παρακαλούνται να ενημερώσουν την ΕΛΜΕ, δηλώνοντας και  το μάθημα που επιθυμούν να διδάξουν.

                        Για το Δ.Σ της Ε’  ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                

          Η   πρόεδρος                                Ο γ γραμματέας
      Άννα  Μπαχτή                                              Δημήτρης Παπαθεοδώρου