Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πέντε χρόνια πλοηγός στον... φιλικό κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης

Έτσι είναι. Ξεκίνησα όμως από διαφορετική βάση και δεν εκτέθηκα στον ωκεανό της μπλογκόσφαιρας χωρίς να ξέρω κολύμπι. Η πρώτη ιστοσελίδα ήταν μέσα από το ΤΕΕ όπου φιλοξενήθηκε ο πρώτος Σύλλογος που δραστηριοποιήθηκα πολύ έντονα. Ήταν ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΕΙ Ρουμανίας που διέγραψε μια απίστευτα θεαματική τροχιά μέχρι που οι ζωές όλων όσων τρέχαμε σε αυτή τη σκυταλοδρομία έγινε πολύ δύσκολη. Δουλειές, παιδιά και πολλές άλλες υποχρεώσεις.

 Το αποτύπωμα αυτής της ενασχόλησης ήταν η γνώση για να ξεκινήσει το ιστολόγιο του  ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ το οποίο και μόνο από το αρχειακό υλικό που μπορεί να αναζητήσει κανείς, θα διαπιστώσει την τρέλα που κουβαλάγαμε και τα απίστευτα ξενύχτια για να ενσωματώσω τα video και το υπόλοιπο υλικό από τις πολλές και δύσκολες κοινωνικές δραστηριότητες στις οποίες είχαμε εμπλακεί. 

Ακολούθησαν οι Σύλλογοι Γονέων, τα συνδικαλιστικά ιστολόγια στην ΕΥΔΑΠ και παράλληλα δημιουργήθηκε συμπληρωματικά και αυτό το προσωπικό ιστολόγιο. 
Πάντα με ενδιέφερε τα θέματα που επιλέγω να ανεβάσω να έχουν χρηστικότητα και πέραν της μιας ανάγνωσης, δηλαδή να μπορεί κάποιος να βρει κάτι χρήσιμο και πολύ αργότερα. Ποτέ δεν ήμουν λάτρης του εφήμερου.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια η εμπλοκή μου στα διάφορα ενδιαφέροντα που γεννιόντουσαν και με συνέπαιρναν είχε και την ανάλογη απήχηση και των ελεύθερων σκοπευτών που έβρισκαν κάτι στην δική μου προσέγγιση και τα επέλεγαν για ανάγνωση. Έχει ενδιαφέρον ο μικρός πίνακας  που θα δείτε στη συνέχεια, με τα κορυφαία θέματα σε επισκεψιμότητα.

Δεν με κούρασε αυτή η ενασχόληση, αντίθετα είδα με χαρά πως αν με φειδώ και προσοχή περνάς τα μηνύματά σου, αυτά μπορούν να γίνουν αποδεκτά από πολλούς ανθρώπους.

Νάστε καλά όλοι εσείς που βρήκατε κάτι χρήσιμο σαν επισκέπτες σε αυτή τη σελίδα.

Να ευχηθώ και στα δεκάχρονα... 


Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων 78.220


Total visitors24,676
Page views per visit1.91
 Account summary
Creation date22:36:33 8 October 2010
Days since account creation1,825

Αναρτήσεις