Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ - ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ - 27 ΚΑΙ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
για την
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
«ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ - ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
Αγαπητέ συνάδελφε,
            Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σε καλούν να παρακολουθήσεις την διημερίδα με τίτλο : «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ-ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ELECTRA PALACE  (Ν. Νικοδήμου 18-20) με ώρα έναρξης: 9:30 π.μ.
            Στις σημερινές συνθήκες της έντονης οικονομικής κρίσης, είναι επιτακτική και πιο επίκαιρη από ποτέ, η ανάγκη να αναδειχθεί ο ουσιαστικός ρόλος των Διπλ. Μηχανικών στη Δημόσια Διοίκηση.
               Στόχος-σκοπός της Διημερίδας, είναι να προσεγγίσουμε και ν’ αναδείξουμε την αναγκαιότητα των Διπλ. Μηχανικών ως μοχλού ανάπτυξης για τη  χώρα οριοθετώντας με σαφήνεια και μονοσήμαντα το αντικείμενο τους στη παραγωγική διαδικασία. Η ύπαρξη του Διπλ. Μηχανικού είναι απαραίτητη στην διαχείριση της οικονομίας για την εξέλιξη της χώρας σε βασικούς τομείς όπως το Περιβάλλον, η Ενέργεια, οι Μεταφορές, ο Ορυκτός Πλούτος, τα Δημόσια Έργα, η Βιομηχανία, η Χωροταξία, η Δόμηση κλπ.  
Για την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σπίρτζης Χρήστος, Πρόεδρος ΤΕΕ