Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΤΑ: Εβδομάδα αιτήσεων για 623 θέσεις σε 7 περιφέρειες

Ειδικότητες διανομέων, οδηγών και υπαλλήλων στα Κέντρα Διαλογής

Στην έκδοση των προκηρύξεών τους για την κάλυψη 623 θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρούν, η μία μετά την άλλη, η Κεντρική και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε επτά Περιφέρειες της χώρας. 

Τη... «μερίδα του λέοντος» από πλευράς αριθμού θέσεων καταλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία εξέδωσε τέσσερις διαγωνισμούς για την πρόσληψη 384 εργαζομένων στις τέσσερις βασικές ειδικότητες των ΕΛΤΑ 

ΣΟΧ 53/2012 (ΑΤΤΙΚΗ)
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν σαράντα οκτώ (148) άτομα (105 ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ και 43 ΔΕ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕΣ), για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, πλήρους απασχόλησης, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών στο Κέντρο Διαλογής Αττικής (Κρυονέρι) και στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου (Σπάτα).
Η προθεσμία αιτήσεων ξεκινάει 07-09-2012 και λήγει 17-09-2012. 

ΣΟΧ 54/2012 (ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι οκτώ (28) άτομα ΔΕ ΟΔΗΓΟΥΣ, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, πλήρους απασχόλησης, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών στις Υπηρεσιακές Λειτουργίες ΕΛΤΑ Αθήνας και Πειραιά.
Η προθεσμία αιτήσεων ξεκινάει 05-09-2012 και λήγει 14-09-2012.  

ΣΟΧ 55/2012 (ΑΤΤΙΚΗ) 
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν 29 Διανομείς πλήρους απασχόλησης για  (8) μήνες) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. στις Υπηρεσιακές Λειτουργίες ΕΛΤΑ Ν.Μάκρης, Αναβύσσου, Καπανδριτίου, Αυλώνα, Ωρωπού, Κερατέας, Λαυρίου, Κορωπίου και Ραφήνας.
Η προθεσμία αιτήσεων ξεκινάει 04-09-2012 και λήγει 13-09-2012.


-Διανομείς, Οδηγοί, Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και Διαμετακομιστές-, 
  • ενώ 62 θέσεις αντιστοιχούν στα ΕΛΤΑ Κρήτης 
  • και 48 στα ΕΛΤΑ Στερεάς Ελλάδας. Από 35 θέσεις κατανέμονται στα Ταχυδρομεία Θεσσαλονίκης και Ηπείρου, 
  • τριάντα στα Ταχυδρομεία Πελοποννήσου 
  • και 29 στα ΕΛΤΑ Λάρισας - Μαγνησίας. 

Οι φορείς έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται αιτήσεις για το σύνολο των θέσεων, οι προθεσμίες υποβολής των οποίων θα έχουν λήξει από τις 10 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου.
ΕΛΤΑ: Εβδομάδα αιτήσεων για 623 θέσεις σε 7 περιφέρειες
Αναφορικά με τις θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και κατανέμονται, ανά ειδικότητα, ως εξής:
ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 329 θέσεις.
  • ΔΕ Διανομέων, 199 θέσεις,
  • ΔΕ Οδηγών, 50 θέσεις, και
  • ΥΕ Διαμετακομιστών, 45 θέσεις.
Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει δεκάδες Περιφερειακές Ενότητες στην Αθήνα και την περιφέρεια, μεταξύ των οποίων, ο Κεντρικός Τομέας Αττικής, ο Πειραιάς, η Ανατολική Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Φθιώτιδα, η Βοιωτία, η Εύβοια, η Βοιωτία, η Ευρυτανία και η Φωκίδα. Προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, στην Aρτα, τη Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και την Πρέβεζα, ενώ από το νέο προσωπικό θα ωφεληθούν, επίσης, η Αργολίδα, η Κορινθία, η Λακωνία, η Μεσσηνία, η Αρκαδία, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Λάρισα και η Μαγνησία.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ