Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συμπαράσταση εργαζομένων ΕΥΔΑΠ στους συναδέλφους Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜ.Ε.  Ε.ΥΔ.Α.Π.
MEΛΟΣ   Γ.Σ.Ε.Ε.- E.F.P.S.U.  * MEMBER C.G.T.G. – E.F.P.S.U.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 243 ΕΙΔ.  2264/28.5.2002
 Ζήνωνος 4, 104 31 -ΑΘΗΝΑ – Τηλ. 210-5232177 & 210-5226801 – FAX 210-5239037

Αθήνα, 24-11-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι εργαζόμενοι της Ε.ΥΔ.Α.Π. καταδικάζουμε απερίφραστα τη χρησιμοποίηση των δυνάμεων καταστολής προκειμένου να καμφθούν οι συνδικαλιστικές δράσεις απέναντι στις πολιτικές της λιτότητας, της φτώχιας, της δυστυχίας και της εξαθλίωσης.

Η επέμβαση των ΜΑΤ στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ στο Χολαργό και η δικαστική αντιμετώπιση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν θα φιμώσει την ελεύθερη φωνή των Συνδικάτων ούτε θα βάλει φραγμό στον αγώνα μας.

          Οι Κυβερνώντες και οι Τροϊκανοί καλό είναι να συνειδητοποιήσουν ότι όσο κι αν προσπαθούν να απαξιώσουν το Συνδικαλιστικό κίνημα, όσο κι αν προσπαθούν να σταματήσουν τη δράση μας χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας δίνουν δύναμη για περεταίρω κλιμάκωση του αγώνα μας.

Σε όλους αυτούς που απεργάζονται αυτές τις πολιτικές, στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

Να αφεθούν ελεύθεροι ΤΩΡΑ οι συλληφθέντες συνάδελφοί μας.

Την ευαισθησία που δείχνουν στη διασφάλιση της «τάξης», να τη δείξουν σε όλους τους συνανθρώπους μας που πραγματικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα συνεχόμενα χαράτσια.

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα, μαζικά και δυναμικά θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του για τη διασφάλιση των οικονομικών, εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δημούδης Βαγγέλης
Τούντας Δημήτρης