Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ- ΑΘΗΝΑ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. 29 -11-2015.

Αυτή η δράση είναι μέρος της Παγκόσμιας Δράσης για το Κλίμα. Στις 30 Νοεμβρίου, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Γι' αυτό, την προηγούμενη ημέρα, οι πολίτες θα κατακλύσουμε τους δρόμους όλου του κόσμου για να απαιτήσουν από όλους τους πολιτικούς να δεσμευτούν για στροφή στην 100 % καθαρή ενέργεια. Μαζί μπορούμε να πείσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για μια συμφωνία που θα μας απαλλάξει από τη βρώμικη ενέργεια και θα αποδεσμεύσει καθαρή ενέργεια για όλους.
 Ας γράψουμε Ιστορία! Δήλωσε συμμετοχή στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα 



Σ’ ευχαριστούμε που δήλωσες συμμετοχή στη μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα που έγινε ποτέ! Αυτό το Δεκέμβριο, έχουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας για να διεκδικήσουμε ένα ασφαλές μέλλον. Γι' αυτό, όσο περισσότεροι και περισσότερες κατεβούμε στους δρόμους τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να ακουστούμε.
Κάλεσε τους φίλους σου να λάβουν μέρος στέλνοντάς τους αυτήν την πρόσκληση!

Όνομα δράσης: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ- ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 29.11.2015
Λάβε μέρος εδώ: https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/DEN_XERO_AKOMIIIII

Οι περισσότερες απ΄τις χιλιάδες δράσεις σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται από εθελοντές και εθελόντριες. Αν και οι διοργανωτές της δράσης που θα λάβεις μέρος θα σου στέλνουν υπενθυμίσεις και ενημερώσεις, καλό είναι να επισκέπτεσαι τη σελίδα της δράσης για να ενημερώνεσαι. Αν έχεις απορίες ή θέλεις να βοηθήσεις στη διοργάνωση, μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις απευθείας με το/τη διοργανωτή/τρια.

Πέρυσι, το κίνημά μας κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια κινητοποίηση και να τραβήξει την προσοχή των παγκόσμιων ηγετών. Τώρα, ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε μια διεθνή συμφωνία για μετάβαση σε 100 % καθαρή ενέργεια και ένα ασφαλές μέλλον για τον πλανήτη μας.

Με ενθουσιασμό για όλα όσα θα καταφέρουμε μαζί,
Η ομάδα του Avaaz