Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η Πρωτοβουλία εκπροσώπων Συλλόγων εργαζομένων ΕΥΔΑΠ και πολιτών για τη μη ιδιωτικοποιήση του νερού σε εκδήλωση στο Γαλάτσι.

Η Πρωτοβουλία εκπροσώπων Συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και πολιτών για τη μη ιδιωτικοποιήση του νερού, σε εκδήλωση στο Γαλάτσι. Υπεγράφη  ψήφισμα για το "ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ" και θα επιδοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 


Ο Δήμος Γαλατσίου πήρε τη σκυτάλη από το Δήμο Παλλήνης όπου πριν λίγες ημέρες ελήφθη και η πρώτη θαρραλέα απόφαση από το Δημοτικό του Συμβούλιο ώστε να παραμείνει το νερό κοινωνικό αγαθό, ασφαλές και φθηνό για όλους και ο φορέας διαχείρισής του , η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, να συνεχίσει να είναι μία Δημόσια και κοινωνική εταιρεία. Ελπίζοντας πως η απόφαση αυτή θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες αποφάσεις, συνεχίστηκε η πρωτοβουλία των εκπροσώπων των συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, της πρωτοβουλίας πολιτών για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVEGREEKWATER» με την αρωγή και τη στήριξη του Δήμου Γαλατσίου που φιλοξένησε και την εκδήλωση. 

Ηλιούπολη, Περιστέρι, Παλλήνη, Γαλάτσι και έπεται η συνέχεια.

 Η Ολυμπιάδα ενημέρωσης για το νερό θα καλύψει όλους τους ΟΤΑ της Αττικής!
Μ. Σταυριανός. Ανάγνωση του ψηφίσματος των πολιτών που δόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου για λήψη απόφασης.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ  ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ
 ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Εισήγηση : Κ. Ρίπης.  Σύλλογος Μηχανικών  Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ
 
Η Δημοτικής Σύμβουλος Γαλατσίου, Ελένη Αυλωνίτου.
 

Έφη Σπυροπούλου, από την "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ" 
Ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου ΕΥΔΑΠ, Ηλίας Κορλός
Ο Γιάννης Μανιάτης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου για Πράσινο και Περιβάλλον σε διάλογο με τον Νίκο Καρούσο, Διευθυντή Υδροληψίας ΕΥΔΑΠ.
Είσθε εδώ κύριοι γιατι ανησυχείτε. Δεν αρκεί μόνο αυτό, γιατί, πρέπει να τρομάξετε γιαυτό που έρχεται. Δ. Νικολάου από την Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποιήση του νερού στην Ελλάδα
Ας αφήσουν τα καφενεία οι Έλληνες και ας αγωνιστούμε όλοι μαζί.
 
(Θα προστεθούν και τα υπόλοιπα video από την εκδήλωση στις επόμενες ώρες.)