Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πολιτιστικές εκλογές στην ΕΥΔΑΠ. Καλή επιτυχία σε όλους.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ. ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν από : ΤΡΙΤΗ 12/10/2021 μέχρι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2021.

Δείτε όλους τους Συνδυασμούς : https://drive.google.com/.../1m_dtn8B.../view...


Η αγάπη μας, για τον πολιτισμό, αποτελεί την αφετηρία της δικής μας ενεργοποίησης για την κινητοποίηση όλων των συναδέλφων που έχουν συμβάλει διαχρονικά στην ανάπτυξη του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ. Όσοι διαβάζουμε αυτή τη διακήρυξη γνωρίζουμε ότι το Π.Κ.Ε. χρειάζεται τη διαρκή υποστήριξή μας ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που δημιουργούν οι σημερινές συνθήκες. Γι’ αυτό και το πρώτο μήνυμα που σας στέλνουμε είναι ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ στο πλευρό του Π.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ.
...
Πραγματική επιδίωξη της δράσης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ είναι να δώσουμε ελπίδα και όραμα στη καθημερινότητά μας. Να αναδείξουμε έννοιες όπως η αλληλεγγύη, να γίνει το πολιτιστικό μας κέντρο ένας «τρίτος χώρος δημιουργίας» που θα ενσωματώνει τα πολιτισμικά μας χαρακτηριστικά. Να δημιουργήσουμε ένα πολιτιστικό κέντρο που θα λειτουργεί ως χώρος συλλογικότητας, κοινωνικοποίησης, γνωριμίας, έκφρασης, συν-έκφρασης.
...
Ο πολιτισμός ναι μεν κληρονομείται στις επόμενες γενιές, ως αγαθό, αλλά ποτέ ως οικογενειακή παροχή, γιαυτό και κατακτάται.
Σε αυτή τη μάχη για την κατάκτηση του πολιτισμού δεν περισσεύει κανείς, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είτε ως μέλος του Πολιτιστικού. Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εν δυνάμει εμείς οι ίδιοι.

(Αποσπάσματα από τη Διακήρυξη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.)

Στον επόμενο σύνδεσμο θα τη βρείτε ολοκληρωμένη.


Σας ευχαριστούμε όλους. Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε δημιουργικά όλοι.

Ο επικεφαλής

Κώστας Ρίπης