Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 27.9.2016, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που προβλέπει την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και άλλων ΔΕΚΟ στο υπερταμείο.

( Ενημέρωση της ΟΜΕ προς τους εργαζόμενους για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ)

Η απεργία αυτή αποτελεί συνέχεια των κλιμακούμενων κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας μας, που περιλαμβάνει:

Την Κυριακή 25-9-2016 και ώρα 18:00 στον Κινηματογράφο Δεξαμενή  (Πλατεία Δεξαμενής Κολωνάκι) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και συνάντηση με φορείς και κινήματα του νερού παρουσία των ΜΜΕ. 

(Οι εκπρόσωποι της ΟΜΕ και έργαζόμενοι στο γραφείο του Προέδρου της ΕΥΔΑΠ και στη συνέχεια του Διευθύνοντα Συμβούλου, το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου) 

Την Δευτέρα 26-9-2016 θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας,  12:00-15:00 και 15:00-18:00 με συγκέντρωση των εργαζομένων στο κτίριο της Λαοδικείας-Ιλίσια στις 10:30.  Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στο Πρόεδρο της Βουλής.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να στηρίξουν ενεργά τις κινητοποιήσεις ώστε να αποτρέψουμε όλοι μαζί την εκχώρηση του δημόσιου – κοινωνικού αγαθού.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σινιώρης Γιώργος
Κιόσης Χρήστος