Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012. Εκλογές με βαρύτητα ισόβιας περίσκεψης !


(Ο Αναπτυξιακός και Επιστηµονικός Σύνδεσµος Ανατ. Αττικής συµµετέχει ενεργά στις επερχόµενες  εκλογές   µε άρθρα – αναλύσεις   πληροφορίες και θέσεις των µελών του που θέλουν να εκφράσουν την άποψή τους – θέση τους στις  επερχόµενες  εκλογές. 

Έτσι σήµερα φιλοξενούµε σκέψεις   και απόψεις µελών  µας που  προβληµατίζονται µε θέσεις για τις   εκλογές της 6−5−2012.)

Είµαστε  µπροστά  σε µια προεκλογική  περίοδο  εντελώς διαφορετική απ΄όλες τις προηγούµενες. Πρέπει σ΄αυτές  τις  εκλογές η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας να είναι πολύ προσεκτικός και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Για την κατάντια μας την σημερινή φταίει ο κάθε πολίτης και όχι ο κάθε πολιτικός για τον οποίο φταίει πάλι ο ίδιος ο πολίτης αφού υπάρχουν σήμερα πολιτικοί οι οποίοι εκλέγονται και επανεκλέγονται από το 1975.
 
Ο καθένας από εμάς ας κάνει την αυτοκριτική του , τον αυτοέλεγχό του και να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επαναλάβει τα λάθη του, τα οποία αυτά τον έφεραν εδώ που σήμερα βρίσκεται.

Επιτακτική ανάγκη να συγκαλέσει νοερό προσωπικό δικαστήριο με κατηγορούμενο τον εαυτό του, τα λάθη του κατηγορητήριο, το καθήκον Δημόσιο Κατήγορο και την συνείδηση Δικαστική εξουσία και σε πλήρη σύνθεση ευρισκόμενος να καταδικάσει τον εαυτόν του σε ισόβια ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η κατάσταση  κατάντια κάθε τόπου φαίνεται από το αποτέλεσμα . Και, το αποτέλεσμα είναι αμείλικτο και δεν επιτρέπει καμία παρερμηνεία καμία δικαιολογία. Οι κομματικοί αλιγάτορες μεταμφιεσμένοι περιπλανώνται και προσπαθούν να μαςπαραπλανήσουν τώρα για να μας κατασπαράξουν αύριο.

Σήμερα θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας και να διαμορφώσουμε γνώμη με τον
φίλο μας, αδελφό μας, τον γείτονα ,από τον λογαριασμό της Δ Ε Η της ΕΥΔΑΠ, του ΟΤΕ,του SUPER MARKET, του Φ.Π.Α, της Εφορίας, του χαρατσιού, της αγοράς, της ανεργίας και τότε θα ξέρει κανείς τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει.

Για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας στις προσεχείς εκλογές τώρα έγινε απλό.
Όλα τα παραπάνω μου ξεθολώνουν το θολό πολιτικό τοπίο. Για να αποφύγω τον θάνατο ή την (αυτό)καταδίκη μου σε ισόβια περίσκεψη με συμβουλεύει σε συμμετοχή και όχι σε αποχή από τις προσεχείς εκλογές.
 
 Το ΧΡΕΟΣ το κατασπάραξε η ολιγαρχία ,η άρχουσα τάξη, οι αεριτζήδες, οι μεγαλοεκδότες, οι μεγαλοεργολάβοι, τα λαμόγια, οι βολεμένοι, οι κάθε λογής παρείσακτοι και όχι ο κάθε χαμηλόμισθος και ο κάθε συνταξιούχος. 

Τα οικονομικά μέτρα μπορεί να ήταν σωστά, ήταν κοινωνικά άδικα γιατί αντί να πληρώσουν οι παραπάνω που τα έφαγαν, τα πληρώνουν αυτοί που δεν τα έφαγαν, τα πληρώνουν οι άμοιροι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Στις εκλογές τώρα ξέρω τι θα κάνω. Εκτίω ποινή ισόβιας περίσκεψης και ψηφίζω το
δημόσιο χρέος να το πληρώσουν αυτοί και που το έφαγαν και που το δημιούργησαν.Τα οικονομικά μέτρα είναι καπιταλιστικά και αντιλαϊκά. Είναι φόρμουλα της ντόπιαςκαι παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Τα αστικά κόμματα είναι όργανα και φορείς του καπιταλισμού.Επομένως δεν τα ψηφίζω.Δεν ξέρω τι θα βγει ο άλλος αλλά δεν ψηφίζω αυτόν που ξέρω ποιος είναι..
 
Είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω αντί−μνη−μονιακά.
Άρθρο από το 2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 του Αναπτυξιακού και Επιστηµονικού Συνδέσµου Πολιτών Ανατολικής Αττικής
 το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ