Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

4-6-2009. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα...

   ...Ο πολιτικός που μας γεμίζει ελπίδα. Ο ηγέτης που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο. Ο αυριανός πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η εντυπωσιακά σκηνοθετημένη εισαγωγή με τον ήχο της καρδιάς που πάλλεται και στη συνέχεια ο καταιγιστικός ρυθμός που οδηγεί στην εμφάνιση του αρχηγού.

...Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία. Αυτή δεν είναι συγκέντρωση, είναι το ποτάμι της νίκης, το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Απ' τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκλονιστική σας παρουσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας που με τιμά και θα την τιμήσω. Tο χρέος μου είναι μόνο προς τον λαό και την πατρίδα και μόνο αυτούς θα υπηρετήσω.

Αυτές οι ελπίδες και το συμβόλαιο τιμής που επιβεβαιώθηκε σε αυτή τη μεγάλη πράγματι συγκέντρωση, στις 4-6-2009, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να αποδείξει αυτό που λέει ο ποιητής. Τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα...

Δύο χρόνια μετά και κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από τον κυρίαρχο λαό που για άλλη μια φορά πίστεψε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Ή δεν είναι έτσι ;