Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κοινή σύσκεψη των δύο Ενώσεων Γονέων (Γέρακα-Παλλήνης) με τα Δ.Σ. όλων των Συλλόγων Γονέων του Δήμου Παλλήνης. Παρασκευή 23-09-2011, ώρα 18.30 στο 1ο Λύκειο Παλλήνης

Σε κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. των δύο Ενώσεων έγινε συζήτηση και για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στα σχολεία σχετικά με βιβλία, κενά κλπ.



 

1. Επειδή πλέον μπορούμε να έχουμε -ο κάθε σύλλογος- συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τα βιβλία που έχουν δοθεί, με τα κενά σε εκπαιδευτικούς και ειδικότητες, με γενικότερα προβλήματα λειτουργίας των σχολείων.

2. Επειδή η κατάσταση με τα νέα μέτρα τόσο για την παιδεία όσο και γενικότερα, επηρεάζει άμεσα τη ζωή των παιδιών μας αλλά και των οικογενειών μας - μάλιστα κάποιες οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πρέπει και αυτό να το αντιμετωπίσουμε.

 
Για όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι όλα τα Δ.Σ.και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων  χρειάζεται να κινητοποιηθούν και να προχωρήσουν όσο πιο άμεσα μπορούν στη διοργάνωση Γενικών Συνελεύσεων και στη δραστηριοποίηση όλων των γονέων.

Ετσι μετά και από ανάλογα αιτήματα Συλλόγων,  σας καλούμε σε κοινή σύσκεψη των δύο Ενώσεων με τα Δ.Σ. όλων των Συλλόγων Γονέων του Δήμου.

 Παρασκευή 23-09-2011, ώρα 18.30
στο 1ο Λύκειο Παλλήνης (Λ. Μαραθώνος)

Παρακαλούμε ο κάθε Σύλλογος να έχει στοιχεία σχετικά με το σχολείο του:

 1. Ανάγκες σε βιβλία
 2. Κενά σε εκπαιδευτικούς
 3. Δύναμη σχολείου, αριθμός τμημάτων και μαθητές ανά τμήμα
 4. Ολοήμερο και λειτουργία του. Προβλήματα.
 5. Θέματα κτιριακών εγκαταστάσεων
 6. Θέματα μεταφοράς και ασφάλειας