Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η μεγάλη μοιρασιά. 40 εκατομμύρια ευρώ στους μετόχους της ΕΥΔΑΠ και όχι για Κοινωνική Πολιτική.

ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (09:00-12:00) ΣΤΙΣ 23-12-2016
Την Δευτέρα 19-12-2016 στις 10:00 πμ συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνέχιση της διαμαρτυρίας στην εκ νέου απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ να συγκαλέσει νέα Γενική Συνέλευση μέσα στον Δεκέμβριο τρεις μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους της, ποσού 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η παρουσία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Ομοσπονδίας αλλά και όλων των εργαζομένων στον χώρο πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, στην Λεωφόρο Αθηνών 110, στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η θέση μας είναι ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι απαραίτητο τόσο για την εκτέλεση των απαιτούμενων επενδύσεων, όσο για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της Εταιρείας καθώς και για την εφαρμογή της Κοινωνικής Πολιτικής της. Η τοποθέτηση των διαθεσίμων στους τρεις αυτούς άξονες, αποτελεί για τους εργαζόμενους την μόνη και βέλτιστη επιλογή που θα οδηγήσει σε ενίσχυση της μακροχρόνιας εταιρικής αξίας.

Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 110 ΣΤΙΣ 09.00 ΠΜ.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
Διαβάστε περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016. Τα ήθη και τα Έθιμα του Δωδεκαημέρου στην Ελλάδα.






Σπουδαία λαογραφική εκδήλωση διοργανώθηκε το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου στη Παλλήνη.

Κάλαντα και χοροί  από όλη την Ελλάδα  από το "Κέντρο Διατήρησης και Διάσωσης του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού "Τα Εθνογραφικά" μέσα από  τα ήθη και τα έθιμα του δωδεκαημέρου στην Ελλάδα" που είναι η περίοδος των 12 ημερών και νυχτών από την παραμονή των Χριστουγέννων έως το πρωί του Αγιασμού, στις 6 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Παλληνεύς" και "Τα Εθνογραφικά".







Διαβάστε περισσότερα »