Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Μουσική Οδύσσεια» με άριες στο Ναύπλιο.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 ο Δήμος Ναυπλίου προσέφερε τον χώρο της Πλατείας του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» το πιάνο του και η «Μουσική Οδύσσεια» τις άριες και τους καλλιτέχνες της  σε μια δημιουργική μουσική σύνθεση και σε ένα εκπληκτικό φυσικό σκηνικό.  


Οι Αναπλιώτες καθώς και οι επισκέπτες της πόλης απόλαυσαν υψηλού επιπέδου ερμηνείες με φυσικό ήχο, δίχως παρεμβάσεις της τεχνολογίας και φωτισμό που αναδεικνύει το σεβασμό στον χώρο. 



Ο ιστορικός χώρος της πλατείας του Αγίου Σπυρίδωνα γέμισε από ένα πολύγλωσσο κοινό που απόλαυσε αυτή τη τόσο πρωτότυπη εκδήλωση.




 








Summertime.




Διαβάστε περισσότερα »

Χορωδιακή συνάντηση στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου.

Στις 9 Ιουλίου 2016 και στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, φιλοξενήθηκε η χορωδιακή συνάντηση του μεικτού πολυφωνικού σχήματος της χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ και της χορωδίας του μουσικού ομίλου Σπάρτης. 

Οι δύο χορωδίες παρουσίασαν πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια.






Στο video το "Δοξαστικόν" από το "Άξιον Εστί"

Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης


H χορωδία του μουσικού ομίλου Σπάρτης

Διαβάστε περισσότερα »

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ για τη σηματοδότηση του έργου της αποχέτευσης στη Παλλήνη.

Τελικό στάδιο του μεγάλου έργου της αποχέτευσης στη Παλλήνη και η παρουσίαση με τα επικαιροποιημένα στοιχεία έγινε με απλή, τεχνοκρατική και πειστική ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ μέσω του Γενικού Δ/ντή Ανάπτυξης και Μεγάλων Έργων κ. Βουγιουκλάκη.
 Ο Θεόδωρος Γκοτσόπουλος μέλος του Συντονιστικού Κυβερνητικού Οργάνου Προώθησης Μεγάλων Έργων εξήγησε τη συνολική στρατηγική για αποχέτευση σε όλη την Αττική.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨παρέμβαση για ένα άλλο Δήμο" κ. Μπουντουβάς προήδρευσε της συζήτησης μαζί με τη κα Κόπτη Μαρία.

Στο επόμενο video, όλη η παρουσίαση του εκπροσώπου της ΕΥΔΑΠ και η τοποθέτηση του κ. Γκοτσόπουλου.



Διαβάστε περισσότερα »